HomeHet project

Het project
Wonen in Deventer vanaf € 97.500 k.k.

Uniek: een eigen huis vanaf €97.500 k.k.! In een aantrekkelijke buurt in ontwikkeling. Met een klusbudget van bijvoorbeeld €10.000 woon je voor nog geen €425 netto per maand!

 

Interesse?

meld het ons!

Heb je interesse in een Bouw van Jou huis? Wacht dan niet te lang! We hopen natuurlijk alle fasen uit te kunnen voeren, maar voor elke renovatie geldt een minimaal verkooppercentage. Daarom is het voor ons belangrijk dat je je interesse meldt.

 

ik heb interessehoud me op de hoogte

KOPERSINFORMATIE

Alle informatie die je als koper wilt weten

Hoe is de bouwkundige staat van je huis? Welke werkzaamheden voert de aannemer standaard uit voordat je
huis wordt opgeleverd? Aan welke voorwaarden moet je als koper voldoen?
Zomaar wat vragen waarop je als koper hieronder antwoord krijgt.

 

kopersinformatie

Fundering

De huidige fundering van de woning is in goede staat. De fundering van de woningen wordt dan ook niet vernieuwd. Echter bij het onderbreken van de dragende bouwmuren dient wel rekening gehouden te worden met een puntbelasting op deze fundering. In de uitgewerkte voorstellen is hier rekening mee gehouden en getoetst door de constructeur. Indien je zelf doorbraken wilt maken in dragende muren dien je hiervoor advies op te vragen bij Haafkes Veldwachter of de constructeur. Als je kiest voor een uitbouw van je woning, dient te worden onderzocht of er extra palen bij de achtergevel noodzakelijk zijn.

Begane grond vloer

Alle woningen zijn voorzien van een deels betonnen begane grondvloer en deels houten begane grondvloer. De vloer ter plaatse van de woonkamer is een houten vloer (met kruipruimte). De vloer ter plaatse van de (oorspronkelijke) berging, washok en keuken is een betonvloer op zand. Deze vloer is niet geïsoleerd.
Woonbedrijf ieder1 voert geen werkzaamheden uit met betrekking tot de bestaande begane grondvloer.

Verdiepingsvloer

Alle woningen zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Er wordt door Woonbedrijf ieder1 geen werkzaamheden uitgevoerd aan deze vloer.

Gevel

De voorgevel wordt voorzien van nieuwe kunststof raamkozijnen en een nieuwe woningtoegangsdeur. De dichte kunststof voordeur krijgt een brievenbus. De nieuwe raamkozijnen worden ingezet met dubbelglas (HR++). De volledige gevel wordt voorzien van stucwerk op een dik isolatiepakket (RC-waarde 3,5 m2.K/W). Bij een aantal woningen in fase 2 en 3 wordt aan de voorgevel een luifel geplaatst. Andere woningen worden weer voorzien van een aluminium kader. Sommige huizen hebben geen verbijzondering. Op het gevelbeeld kun je zien op welke huizen een kader of luifel wordt aangebracht. Ook de dakrand van de gevel wordt aangepakt.

De achtergevel wordt op de 1e verdieping voorzien van nieuwe kunststof raamkozijnen. De kozijnen aan de achtergevel op de begane grond worden gehandhaafd. Deze kozijnen worden gecontroleerd op eventueel houtrot. Eventuele gebreken worden hersteld en de kozijnen worden geschilderd.
Voor de kleuren en materialen van de te renoveren onderdelen wordt verwezen naar: `Gevelfragmenten, kleur- en afwerking`

Dak

De bestaande delen van de dakrand worden verwijderd. Het bestaande dak wordt voorzien van een nieuw isolatiepakket (RC-waarde 3,5 m2.K/W), met daarop nieuwe bitumineuze dakbedekking. De hemelwaterafvoer van het dak wordt verplaatst naar de achterzijde van de woning via een nieuw aan te brengen kunststof hemelwaterafvoer. (De huidige hemelwaterafvoer wordt afgevoerd via een schacht in het midden van de woning. Deze afvoer wordt in de nieuwe situatie niet meer gebruikt om hemelwater af te voeren).

Binneninrichting

Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd aan de binnenzijde van de woning met uitzondering van het herstelwerk van de wanden ter plaatse van de nieuw aan te brengen gevelkozijnen.

Je moet rekening houden met de huidige binneninrichting. Deze verschilt per woning. Bestaande losse vloerbedekking is verwijderd. Vaste vloerafwerking (denk hierbij aan tegelwerk, parket, etc.) is nog in de woning aanwezig en zal niet door Woonbedrijf ieder1 worden verwijderd.

Aan de bestaande binnenriolering van de woning wordt door Woonbedrijf ieder1 geen werkzaamheden uitgevoerd.

Woonbedrijf ieder1 voert aan het bestaande sanitair, keuken en badkamer geen werkzaamheden uit.

Aan de bestaande installaties wordt door Woonbedrijf ieder1 geen werkzaamheden uitgevoerd met uitzondering van twee zaken; er wordt een rookmelder geplaatst op de begane grond en de verdieping en er wordt een kanaalventilator geplaatst in de (huidige) badkamer.

Terreininrichting

De voortuinen in fase 1 worden voorzien van een betonnen U element en/of een lage beukenhaag waarbij een looppad naar de voordeur wordt gerealiseerd (1,20m breed) conform de situatietekening.
De woningen in fase 2 en 3 krijgen een verhard terras voor hun huis. Deze bestaat uit betontegels. Het terras wordt op diverse plekken onderbroken door een betonnen U element. Dit verschilt per huis en is te zien op de situatietekening.
Bij de woningen aan de David van Bourgondiëstraat wordt aansluitend op dit terras door de gemeente een autoluwe zone aangebracht. De straat wordt dus volledig aangepakt. Dit houdt straks ook in, dat hier geen doorgaand verkeer meer mogelijk is. De woningen komen evenals in fase 3, dus direct aan het park te liggen. In fase 3 moet dit park nog worden aangelegd.

De achtertuin wordt opgeschoond en er wordt een nieuwe houten berging geplaatst. Er wordt geen bestrating in de achtertuin aangebracht.

Er wordt nieuwe bestrating aangebracht op het binnenterrein waar ook parkeervakken worden gerealiseerd. Elke woning heeft recht op één parkeerplaats welke wordt voorzien van nummering. Het binnenterrein en de achterpaden behoren bij het mandelig gebied van alle 34 woningen.

Downloads

Uitgebreide informatie

Ben je geïnteresseerd? Dan vind je hier meer detail-informatie

Negen stappen naar een eigen huis
Alles over financiering
Kopersinformatie en voorwaarden

© 2014 Woonbedrijf ieder1 - Bouw van Jou is een uniek koopwoningproject van
Woonbedrijf ieder1 en maakt deel uit van ‘Keizerslanden vernieuwt!’.