HomeFinanciering

Financiering
Vraag een adviesgesprek aan

Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Kan ik de verbouwing wel betalen? Wat is een bouwdepot? Voor een antwoord op déze en andere financiële vragen kun je een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aanvragen met een financieel adviseur. Bijvoorbeeld met een adviseur van Hypotheek Visie Deventer. Zij zijn vanaf het begin af aan bij ons Bouw van Jou project betrokken. Ook kunt u hiervoor terecht bij Helder Hypotheken. Uiteraard bent u vrij in de keuze van een financiële partij. Mocht u inschrijven voor een Bouw van Jou huis, dan is een goedgekeurde financieringstoets een vereiste.

 

INFORMATIE EN BEREKENING

Zo weet je precies wat je netto maandlasten zijn

NEEM CONTACT OP

Hypotheek Visie Deventer
Leeuwenbrug 1
7411 TE DEVENTER
Telefoon: 0570-601065
www.hypotheekvisie.nl/deventer

Helder Hypotheek
Mr. H.F. de Boerlaan 32
7417 DB DEVENTER
Telefoon: 0570 68 68 68
www.helder-hypotheek.nl

Je bent natuurlijk niet verplicht om je hypotheek af te sluiten bij Hypotheek Visie Deventer of Helder Hypotheek. Maar dat is wel handig. Want zij weten inmiddels veel af van het project. Je kunt ook een berekening laten maken waarin je ziet wat je netto maandlasten zijn bij welk klusbudget.

UNIEK PROJECT, UNIEK GEPRIJSD

Vanaf nog geen € 425 netto per maand

Voor een Bouw van Jou huis is al een hypotheek mogelijk voor nog geen € 425* netto per maand (op basis van een verkoopprijs van
€ 97.500 met een klusbudget van € 10.000).

*Deze bedragen zijn een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De exacte maandlasten zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie, inkomen, koopsom en de hypotheekrente van dat moment.

Uitgebreide informatie

Ben je geïnteresseerd? Dan vind je hier meer detail-informatie

Negen stappen naar een eigen huis
Kopersinformatie en voorwaarden

© 2014 Woonbedrijf ieder1 - Bouw van Jou is een uniek koopwoningproject van
Woonbedrijf ieder1 en maakt deel uit van ‘Keizerslanden vernieuwt!’.